Loopbaanbegeleiding voor ondernemers

Je bent je bedrijf gestart vanuit een droom, een passie. Ondertussen ben je niet enkel bezig met jouw droom maar ben je naast zaakvoerder ook Marketing Manager, Sales Manager, HR Manager, manusje van alles, brandjesblusser,... Je moet in alles goed zijn, het is belangrijk dat je je personeel blijft motiveren, dat je het goede voorbeeld geeft. Maar soms is het eenzaam aan de top.

 

Soms wil je ook eens advies vragen, of de mening kennen van een buitenstaander. Je kan niet terecht bij je familie of vrienden en zeker ook niet bij jouw personeel. Wist je dat de Vlaamse regering aan jou heeft gedacht? 

 

Loopbaanbegeleiding is een initiatief van de Vlaamse regering om mensen te helpen een klare kijk te krijgen op hun carrière. Loopbaanbegeleiding is ook voor ondernemers.

Onze WISL-coaches

Bij WISL zijn onze loopbaanbegeleiders ervaringsdeskundigen. Als ondernemer krijg je een loopbaanbegeleider die ook ondernemer is. Hij begrijpt je perfect want hij heeft dezelfde weg afgelegd als jij. Samen nemen we je uitdagingen onder de loep en zoeken we oplossingen. Vanuit onze expertise en ervaring kunnen we je helpen op verschillende domeinen.

 

Geniet zorgeloos van je vakantie en zet je uitdagingen even opzij. Neem contact op met WISL. We maken snel een eerste afspraak zodat je er in september weer kan invliegen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Voor meer inlichtingen, bel

WISL Loopbaancenter, Stationstraat 62, 8700 Tielt

info@wisl-loopbaancenter.be - www.wisl-loopbaancenter.be

Deel deze website met je vrienden: