Loopbaanbegeleiding, hoe het werkt

Dina Tersago deelde deze week op Instagram 2 foto's: de ene waarop ze aan het wenen was omdat ze haar kinderen bijna niet ziet, de andere waar ze volledig opgemaakt zit voor TV-opnames.

 

Dit is een heel herkenbaar beeld voor veel vrouwen. We houden zielsveel van onze kinderen en we willen er bij elke belangrijke stap in hun leven bij zijn. Maar anderzijds moeten we gaan werken om onze rekeningen te betalen of gaan we gewoon graag werken omdat we ook carrière willen maken en dat we ons werk ontzettend graag doen.

 

Elke moeder, en anno 2019 hoe langer hoe meer vaders, komen regelmatig in deze tweestrijd terecht. Op het werk voel je je schuldig omdat je niet bij je kinderen bent en thuis voel je je schuldig omdat je niet aan het werken bent. Herkenbaar?

 

Misschien zijn er wel oplossingen waar je tot op heden niet aan gedacht hebt?

 

Tijdens een loopbaanbegeleidingstraject nemen we jouw huidige situatie onder de loep. We bekijken wat je graag zou willen en wat jouw opties zijn. Samen stellen we een stappenplan op zodat je zowel gelukkig bent op het werk als thuis.

 

Je bent niet de enige die met dit probleem te kampen heeft. De Vlaamse regering is zich hiervan bewust en daarom investeren ze geld in jou. De Vlaamse regering betaalt het grootste deel van het traject loopbaanbegeleiding. Jij betaalt 2x € 40,00 voor 8 uur loopbaanbegeleiding. Dit is amper €10,00 per uur. Tien euro is de prijs van een bioscoopticket. Voor € 10,00 per uur creëer je de mogelijkheid om terug fluitend naar je werk te gaan in combinatie met je rol als gelukkige moeder of vader.

 

De lente is in het land, de grote vakantie is de ideale tijd om volop van je leven, je werk en je gezin te genieten. Wacht niet langer. Maak een afspraak voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek via Wisl Loopbaancenter.

 

Hoe kunnen wij JOU helpen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Voor meer inlichtingen, bel

WISL Loopbaancenter, Stationstraat 62, 8700 Tielt

info@wisl-loopbaancenter.be - www.wisl-loopbaancenter.be

Deel deze website met je vrienden: