Vincent Verhoegstraete - loopbaancoach

Loopbaancoach Vincent Verhoegstraete bij WISL

Hoi, ik ben Vincent. Een kerel van 36 met een interessante rugzak aan bagage. Ik wist totaal niet wat ik moest aanvangen met mijn leven toen ik uit de schoolbanken kwam dus trok ik de wijde wereld in. Ik reisde drie jaar van de bergen naar de stranden en terug. Ik vond er één van mijn echte passies, fotografie en video. Die passie zag er totaal niet uit zoals de beelden die ze mij mee gaven in de schoolbanken. Maar toch ging ik hier mee aan de slag. Ik was te nieuwschierig om mij vast te zetten in wat ze me in de school voorschreven.

 

Mijn diploma vertaalde echter in een job in de fabriek als machinebedienaar. Aangezien die dure camera apperatuur gefinancierd moest worden ging ik er voor. Dit leidde tot een zoektocht naar een job die ik kon volhouden. Door mijn fijngevoelige aard was ik de zaken snel beu. Ik kan de jobs die ik uitgetest heb niet meer op twee handen tellen. Tot ik een bedrijf vond waar ik kon groeien. Ik greep iedere kans die voorbij kwam met beide handen en kon mij opwerken vanop de productievloer tot Product Development Methodology Specials in de Engineering afdeling waar ik training en ondersteuning gaf aan ingenieurs.

 

Mijn poging om van camera en montage een beroep te maken bleef uiteindelijk een uit de hand gelopen hobby. Ik had geen systeem, geen ondersteuning, ik deed maar wat maar ik wist voor geen meter wat ik moest doen om verandering te brengen. Ik bleef maar aanmodderen tot ik uiteindelijk begeleiding zocht bij iemand die kennis had van zaken. Door mijn service functie was ik er ondertussen uit dat ik liever met mensen werk dan met techniek. Dit leidde tot een investering in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

 

Ondertussen is het duidelijk waarom ik mij nooit specialiseerde in één ding. Ik moest veel kennis opslorpen zodat ik mensen kon inspireren en helpen om inzichten te creëren. Mijn nieuwschierigheid en honger naar nieuwe kennis hebben mij tot dit punt gebracht waar al mijn skills samen komen. Ik kreeg overzicht en alle stukjes van de puzzel vielen plots samen. Ondertussen heb ik een goed onderbouwd Training & Development Center voor Hoogsensitieve mensen en help ik jullie graag verder met jullie zoektocht naar een duurzame carrière.

Domeinen waarin Vincent sterk gespecialiseerd is:

 • kleine ondernemers
 • mensen die willen zelfstandig worden
 • creatieve werknemers
 • hoogsensitieve mensen

Thema's die Vincent na aan het hart liggen:

 • duurzaamheid & een leefbare wereld
 • connectie & communicatie
 • beleving & avontuur
 • persoonlijke ontwikkeling & groei
 • buikgevoel & intuïtie

Op volgende adressen geeft Vincent loopbaancoaching:

 • Peerdsdonkendreef 29, 2221 Booischot
 • Online begeleiding is ook mogelijk via Skype

meer over

Vincent

op

Linkedin
Facebook

Voor meer inlichtingen, bel

WISL Loopbaancenter, Stationstraat 62, 8700 Tielt

info@wisl-loopbaancenter.be - www.wisl-loopbaancenter.be

Deel deze website met je vrienden: