Loopbaancoach Esmee Abou Bakr

WISL Loopbaancoach in Berlaar

Esmee Abou Bakr - loopbaancoach bij WISL

Met een diploma Financie- en verzekeringswezen ging ik aan de slag als vastgoedmakelaar. Hoewel ik mijn commerciële talenten goed kon inzetten en mijn werkomgeving ideaal was, voelde ik toch dat mijn levensmissie niet vervuld werd. Al heel snel besefte ik dat ik liever mensen een thuis geef binnen in zichzelf in plaats van een fysieke woning. Want als jij jezelf niet thuis voelt in je eigen lichaam, dan zal jij je plaats in de wereld nooit écht vinden. Daarom heb ik mijzelf bijgeschoold dmv opleidingen zodat ik mensen kan helpen weer dichter bij zichzelf te komen.

Rouwcoaching:
Iedereen komt vroeg of laat in aanraking met rouw. Het is een deel van het leven dat we erbij nemen.. Rouwen is heel breed. Een rouwproces is altijd nodig na een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Het verlies van een geliefde, het verlies van een job of een relatie. Het komt altijd neer op het verlies van de realiteit die je kende en de angst om de nieuwe realiteit onder ogen te zien.

Tijdens of na een rouwproces is het vaak een uitdaging om de oude ik los te laten en te evolueren naar een nieuwe ik. Dichter komen bij jezelf, je wonden en je emoties. Uit ervaring weet ik dat dit geen gemakkelijk proces is en daarom wil ik jou daarbij helpen.

Meer over Esmee op FACEBOOK

Meer over Esmee op LINKEDIN

Domeinen waarin Esmee sterk gespecialiseerd is:

  • Rouwcoaching

Thema's die Esmee na aan het hart liggen:

  • Mentale gezondheid
  • Rouwen
  • Zelfontplooiing
  • Chinese geneeskunde

Op het volgende adres geeft Esmee loopbaancoaching:

  • Stationsplein 4, 2590 Berlaar

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek