Loopbaancoach Liesanne Marannes

WISL Loopbaancoach in Mortsel

Liesanne Marannes - loopbaancoach bij WISL

Ik ben Liesanne, arbeidspsycholoog van opleiding en gepassioneerd door mensen en hun verhalen. In 2017 studeerde ik af aan de Universiteit van Gent en sindsdien werk ik binnen organisaties rond alles wat te maken heeft met de mens, in professionele termen vind je me dus terug binnen de HR-afdeling. Hier werk ik ook op dit moment nog van dinsdag tot en met vrijdag. Op maandag bevind ik me in mijn praktijk om mensen individueel te begeleiden rond allerlei thema’s.

Gezien mijn achtergrond en werkervaring, situeert mijn expertise zich voornamelijk op het gebied van moeilijkheden in het persoonlijke leven van mensen die een link kennen met de werkomgeving. Als persoon besteed je heel wat tijd in een werkcontext, waardoor ik ervan overtuigd ben dat vele obstakels die je doorheen je leven tegenkomt ook verband houden met deze omgeving. Die link met de werkcontext mag dus ruim opgevat worden. Het kan gaan over stress gerelateerde klachten en de balans werk/privé, maar het kan ook thema’s omvatten zoals veerkracht, persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Daarnaast bied ik ook loopbaanbegeleiding via VDAB loopbaancheques aan.

Mijn manier van werken kenmerkt zich voornamelijk door de woorden ‘warm’, ‘samen’ en ‘realistisch’. In de eerste plaats wil ik een luisterend oor bieden en vind ik het belangrijk dat je volledig jezelf kan zijn bij mij. Tijdens het intakegesprek is het aan mij om in te schatten of ik de juiste persoon ben om je verder te ondersteunen en is het aan jou om aan te voelen of mijn manier van werken aansluit bij jouw verwachtingen. Bij de volgende sessies zullen we samen de uitdagende periode(s) analyseren, je huidige situatie in kaart brengen en nadien ook samen op zoek gaan naar realistische aanpassingen die je kan doorvoeren in je huidige leven, manier van denken en omgaan met situaties, … Met realistisch bedoel ik dat het haalbaar moet zijn voor jou en dat het ook past binnen jouw persoonlijke leven en je huidige (of toekomstige) werkomgeving. Het is de bedoeling dat ik je begeleid doorheen dit proces en dat je na de sessies zelf in staat bent om ook andere obstakels op een manier aan te pakken die volledig bij jezelf past.

Meer over Liesanne op FACEBOOK

Meer over Liesanne op LINKEDIN

Op het volgende adres geeft Liesanne loopbaancoaching:

  • Pastoor Soeteweystraat 18, 2640 Mortsel

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek