Loopbaancoach Rita Schender

WISL Loopbaancoach in Mechelen

Rita Schender - loopbaancoach bij WISL

Life Design Coach
Als Life Design Coach begeleid ik mensen stap voor stap in het ontwikkelen van hun toekomstig leven waarin ze fitter en gelukkiger zijn. Ik doe dit voornamelijk via 1–op–1 sessies. Mindfulness, relaxatie kunnen ook aan bod komen. Respect, vertrouwen en diversiteit staan centraal!

Loopbaan Coach
Daarnaast ben ik ook Loopbaan Coach bij WISL. Waarom Loopbaan Coach? Ik heb in mijn leven als meermaals een wending aan mijn carrière gegeven. Als jong meisje wist ik niet wat ik ging worden. Alles interesseerde mij. Zo ben ik met mijn studies apotheker begonnen, nadat ik doorhad dat chemie me helemaal niet interesseerde ben ik in de bankwereld terechtgekomen en daarna in IT. Op mijn 22ste ben ik van Hongarije naar België verhuisd. Eenmaal ik Nederlands en Frans onder de knie had heb ik een Vorming Informaticus voor niet informatici gevolgd bij de VDAB. Hierna volgt een loopbaan in de IT als ontwikkelaar, analist en manager. Als manager heb ik een honderdtal mensen begeleid om beter en efficiënter te worden in hun job of om door te groeien naar een andere job. Een aantal jaar geleden heb ik zelf loopbaanbegeleiding gevolgd. Het bleek een keerpunt in mijn leven. Ik heb mijn talenten en waarden ontdekt en de weg gedefinieerd naar mijn droomjob buiten IT.

Sindsdien ben ik diverse opleidingen en cursussen aan het volgen o.a. Life Design coaching, Mindfulness, Enneagram, Relaxatie, Levenslessen, Loopbaan coaching, en Habit coaching om me klaar te stomen als coach want als coach kan ik mijn talenten zoals GROEIMOTOR, IDEEËNFONTEIN, KANSENGEVER, ONTRAFELAAR regelmatig inzetten.

Meer over Rita op FACEBOOK

Meer over Rita op LINKEDIN

Domeinen waarin Rita sterk gespecialiseerd is:

  • Zelfinzicht en persoonlijke groei
  • Ontdekken van talenten en waarden
  • Loopbaanbegeleiding

Thema's die Rita na aan het hart liggen:

  • Domeinen waarin ik geïnteresseerd ben:
  • Zelfinzicht en persoonlijke groei
  • Ontdekken van talenten en waarden
  • Loopbaanbegeleiding

Op het volgende adres geeft Rita loopbaancoaching:

  • Goudleerstraat 34 bus3, 2800 Mechelen

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek