Walter Mees

WISL Loopbaancoach in Brasschaat

Walter Mees - loopbaancoach bij WISL

Ik ben Walter Mees en heb 20 jaar ervaring in succesvol uitbaten van horeca. Het coachen en begeleiden van mensen op de werkvloer is parate kennis. Na een burn-out, heb ik heel bewust gekozen om op een andere manier in het leven te gaan staan.

Op vandaag begeleid ik mensen die op zoek zijn naar een nieuwe wending in hun carrière, hun leven, hun relaties.

Ik ben sterk verbonden met de natuur en als het kan ga ik liefst met mijn klanten wandelen in het bos. Daardoor kom je sneller tot de essentie, voel je je beter in je vel en kom je tot rust. Voor mij is het belangrijk dat je je helemaal jezelf kan zijn en van daaruit kan doorgroeien. Mijn kracht zit hem net hier in het begeleiden van dat traject, op mijn manier, met mijn spirituele visie en verbondenheid met de natuur.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de inzichten die ik dagelijks krijg en op mijn beurt weer kan doorgeven aan mijn coachees. Als ik voel en zie welke stappen gezet worden, hoe mensen uit hun comfortzone durven stappen en nieuwe paden gaan betreden word ik gelukkig en dankbaar omdat ik dit mag en kan doen.

Meer over Walter op FACEBOOK

Meer over Walter op LINKEDIN

Domeinen waarin Walter sterk gespecialiseerd is:

  • Ik vertrek vanuit waarneming en energetische veld waarin ik persoonlijke normen en waarden hanteer zijnde onvoorwaardelijkheid, begrip, empathie, compassie, mededogen, geduld, aandachtig luisteren en spreken... waar inzichten door vraagstelling een anker wordt.

Thema’s mbt resonantie van Walters hart:

  • Deze kleuren naar openheid en waar een spiegelend leraar/leerling groeipotentieel zonder resultaatgerichtheid noch verwachting zich tonen kan, als een avontuurlijke nieuwsgierigheid zo zou ik het graag benoemen.

Op het volgende adres geeft Walter loopbaancoaching:

  • Oude Gracht 170, 2930 Brasschaat

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek