Contacteer ons als zelfstandige voor een GRATIS infogesprek of voor gewoon wat extra informatie

Heb je een vraag of een opmerking? Contacteer ons dan via onderstaand contactformulier.

WISL Loopbaancenter (voor zelfstandigen en ook voor mensen die als zelfstandige willen opstarten)

In haar 5-jarige bestaan is WISL het snelst groeiende loopbaancenter van België gebleken. De intussen meer dan 70 professioneel opgeleide coaches hielpen ruim 2000 mensen met vragen rond hun verdere loopbaan vooruit.

Reeds van in het prille begin zetten we heel sterk in op het begeleiden van zelfstandigen. De nodige expertise hiertoe is heel ruim aanwezig. Verschillende van onze coaches putten uit hun jarenlange eigen ervaring als zelfstandige, in de meest diverse sectoren. Ze kennen de opstartformaliteiten, hoe het zit met sociale statuten, welke struikelblokken je onderweg kan tegenkomen, wat het oprichten van een vennootschap inhoudt, hoe je (financieel) moet plannen en nog zoveel meer.

En vooral, onze coaches weten wat het is, als zelfstandige werken. Ze weten hoe het voelt wanneer je wat tegenslag hebt. Als zelfstandige hoef je er echt niet helemaal alleen voor te staan.

Stationstraat 62
8700 Tielt

Tel.: +32 (0)51 67 01 50
Email: info@wisl.be

WISL - Ontmoetingsplaatsen:

  • Open Ruimte - WISL Kempen - Beulk 19, 2275 Wecherderzande
  • Officenter in Aalst, Antwerpen, Beringen, Geel, Genk, Hasselt, Leuven, Maastricht, Pelt, Sint-Truiden, Turnhout, Vilvoorde en Zaventem
Bijvoorbeeld: tijdens de voormiddag, tijdens de namiddag, enkel 's avonds, na 17 uur, ...

WISL Loopbaancenter

Stationstraat 62
8700 Tielt

Tel.: +32 (0)51 67 01 50
Email: info@wisl.be

WISL - Ontmoetingsplaatsen:

Open Ruimte - WISL Kempen - Beulk 19, 2275 Wecherderzande

Officenter in Aalst, Antwerpen, Beringen, Geel, Genk, Hasselt, Leuven, Maastricht, Pelt, Sint-Truiden, Turnhout, Vilvoorde en Zaventem