Nazorg bij WISL Loopbaanbegeleiding

Nazorg bij WISL Loopbaanbegeleiding

Na afloop van je loopbaanbegeleiding geniet je bij WISL nazorg. We bekijken dan samen met jou hoe je het er met je Persoonlijk Ontwikkelingsplan vanaf gebracht hebt. Mogelijks dien je het wat bij te sturen of de conclusies op een andere manier te gaan toepassen. Dit kan uiteraard op persoonlijke basis - jij met je coach - maar je kan ook opteren om dat in groep te doen. Hiermee geniet je een extra dynamiek, de groepsdynamiek. Die groepen bestaan uit WISL Loopbaancoaches, ervaringsdeskundigen, elk met hun eigen specialiteit en ervaring, maar ook uit andere mensen die loopbaanbegeleiding volgden. Het kan een flinke extra betekenen voor je professionele toekomst, met zoveel mensen met verschillende invalshoeken in aanraking te komen.

Maar vergeet niet: jij en je carrière staan centraal in de loopbaanbegeleiding. Dus jij kiest! Of misschien kies je niet ... en ga je voor beide mogelijkheden: individueel en (nadien) in groep.

Meer info over loopbaanbegeleiding tijdens een individueel gesprek?

Wil je graag met een van onze coaches in contact komen om geheel vrijblijvend meer te leren over loopbaanbegeleiding, vraag dan hier je GRATIS infogesprek aan.

Wat kost loopbaanbegeleiding?

WISL is een erkend loopbaancentrum. Voor onze loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van de loopbaancheques van de VDAB. Meer info over loopbaancheques vind je hier. Met loopbaancheques betaal je slechts € 45 voor 4 uur begeleiding met een eerste cheque en eveneens € 45 voor een extra module van 3 uur begeleiding (dus maximum 7 uur in totaal) loopbaancoaching. Online bestellen kan op de website van de VDAB: klik hier.


Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek