Loopbaancoach Hannelore Muylle

WISL Loopbaancoach in Staden

Hannelore Muylle - loopbaancoach bij WISL

Vanuit mijn passie voor mensen heb ik in kleine stapjes gewerkt naar mijn droom om coach te worden. Enkele verdiepende opleidingen en veel literatuur verder voelt het voor mij als een missie om samen met anderen op pad te gaan. Even stilstaan bij wat er echt toe doet om in beweging te komen. Mijn rode draad is luisteren naar mensen hun verhaal en aanvoelen wat er nodig is om hen terug te laten sprankelen. Zelfzorg, -reflectie en zingeving omwikkelt met een gezonde dosis positief realisme zijn belangrijk voor mij.

Vanuit eigen beleving wil ik jou begeleiden in je zoektocht naar wat jou drijft en waarvan jouw vuur binnenin gaat branden. Oplossingsgericht en positief gaan we kijken in functie van jouw loopbaanvraag naar je talenten, je mogelijkheden, je verlangens, je waarden en overtuigingen. Wat is er nodig om stappen te zetten in de richting die jij kiest? Op weg naar de juiste balans waarbij emoties en kwetsbaarheid warm onthaald worden.

Dit doen we aan de hand van goeie gesprekken, doelgerichte vragen en concrete oefeningen. Dit kan in mijn praktijkruimte maar ik neem je ook graag mee op wandeling in de natuur. De buitenlucht kan er voor zorgen dat je jouw verborgen parels makkelijker naar boven haalt.

Mijn doel is om groei en loopbaanontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken en waardevol te ervaren. Uiteindelijk wil iedereen evenwicht tussen succes, geluk en voldoening in je werk en in je leven. Werknemer of ondernemer? Maakt niet uit, ik wil je laten groeien vanuit je eigen kracht.

Heel dankbaar ben ik voor mijn warm gezin en nog heel veel (kleine) dingen. In mijn vrije tijd geniet ik van het sociale leven met vrienden en familie, gezelligheid en van beleving in de natuur, al wandelend, fietsend of op de latten.

Jouw verhaal maakt jou speciaal. Van harte welkom.

Meer over Hannelore op FACEBOOK

Meer over Hannelore op LINKEDIN

Empathisch

Energiek

Resultaatgericht

Luisterend

Verbindend

Op het volgende adres geeft Hannelore loopbaancoaching:

  • Staden

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek