Loopbaancoach Lisa van Schaick

WISL Loopbaancoach in Antwerpen

Lisa van Schaick - loopbaancoach bij WISL

Wist je dat we ongeveer 85 000 uur in ons leven werken. We kunnen er maar beter voor zorgen dat we plezier vinden in ons werk. Het leven is te kort om het te verspillen aan een carrière die we niet leuk vinden!

Wil je samenwerken om meer voldoening, succes en plezier in je carrière te brengen?

Of dat nu in je huidige baan is, een nieuw of een heel ander beroep; met verschillende tools zoeken we uit wat jij nodig hebt in een job om gelukkig te zijn.

Ik kijk er naar uit om te luisteren naar jouw verhaal.

Ik sta graag aan jouw zijde als klankbord om je ideeën te bespreken, emotionele steun te bieden, je mindset te verbeteren en je te helpen vasthouden aan de doelen die je voor jezelf stelt.

Wie ben ik?

Ik ben Lisa. Vanuit mijn internationale bedrijfservaring in multinationals, KMO’s en start ups in de creatieve sector heb ik gaandeweg mijn mensgerichte component steeds verder ontwikkeld. Sinds kort volg ik mijn eigen droom om als zelfstandig coach mensen te helpen in hun loopbaan. Gedreven door passie en groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, empathie en de moed te veranderen motiveer ik je tot de professionele evolutie die jij kiest en bij je past.

Domeinen waarin Lisa sterk gespecialiseerd is:

  • Interculturele communicatie
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Teamwork
  • Work-life balance

Op het volgende adres geeft Lisa loopbaancoaching:

  • Belpairestraat 70, 2600 Antwerpen

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek