Loopbaanbegeleiding bij tijdelijke werkloosheid

Loopbaanbegeleiding bij tijdelijke werkloosheid

Je bent tijdelijk werkloos, door de economische situatie of door overmacht.

De redenen van tijdelijke werkloosheid omwille van economische redenen kunnen heel divers zijn. Vandaag stellen we dan toch vast dat de energiecrisis een vrij algemene oorzaak van deze vorm van werkloosheid is.

Leuk is het niet, wanneer je hiermee - weliswaar tijdelijk - geconfronteerd wordt.

Van de nood een deugd maken.

Volgen we de ideeën van een van de grootste Nederlandse filosofen - die nog een aardig potje voetballen kon ook - ("Elk nadeel heb se voordeel"), dan kunnen we dit moment misschien aangrijpen om even stil te staan bij en na te denken over het verdere verloop van onze loopbaan. Normaal zou je hiervoor nu ook wat meer tijd moeten hebben.

Het goeie nieuws

Hoewel je nu niet effectief aan het werk bent, kom je als tijdelijk werkloze omwille van economische redenen of omwille van overmacht, toch voor loopbaanbegeleiding met de VDAB loopbaancheques in aanmerking. De andere voorwaarden blijven gelden, zoals minimaal 7 jaar werkervaring. Aarzel niet ons te contacteren om te kijken wat voor jou mogelijk is, geheel vrijblijvend.

Wat kan loopbaanbegeleiding voor jou betekenen?

We helpen je bij het zoeken naar en het formuleren van je kwaliteiten, je waardenpatroon, je interesses en je ambities. Dat alles gieten we samen met jou in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit plan bevat je doelstellingen en de stappen die je hiervoor zal moeten ondernemen.

Interesse of vragen? Registreer je voor een gratis infogesprek

Neem zeker contact met ons op; we helpen je er wel uit!

Telefonisch zijn we te bereiken op 051 67 01 50, per mail zijn we altijd bereikbaar via info@wisl.be

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten hoe we je kunnen helpen.

Gratis infogesprek