Loopbaancoach Melike Dalkiran

WISL Loopbaancoach in Tienen en Leuven

Melike Dalkiran - loopbaancoach bij WISL

Hallo, ik ben Melike, actieve 40'er, alleenstaande mama, leerkracht en loopbaancoach.

Mijn eigen loopbaan begon als begeleider in de bijzondere jeugdzorg. Zeer boeiende job, waar ik vooral genoot van de individuele gesprekken met de jongeren. Wel moeilijke uren in combinatie met een gezin. Dus ik besliste om nog verder te studeren voor leerkracht en vond zo een goede work-life balance in combinatie met mijn 3 kinderen. Fulltime werken in het lager onderwijs in combinatie met de kinderen was best wel pittig. Toen ik op een bepaald moment terechtkwam op een school waar ik hard werkte, maar me niet gewaardeerd voelde, ging het licht even helemaal uit.

Tijdens mijn ziekteverlof besloot ik om de balans op te maken en besliste ik om in loopbaanbegeleiding te gaan. "Was dit nog wel wat ik wou doen? En zo niet, wat dan wel?..." Samen met de loopbaanbegeleider stond ik stil bij mijn verlangens, kwaliteiten, mijn waarden, de moeilijkheden op het werk,... Mijn aanvoelen werd al snel bevestigd in de begeleiding: dit was geen school waar ik terug naartoe wou. Maar ik leerde er ook uit dat ik het onderwijs nog niet wou afschrijven en dat ik wel verschillende kwaliteiten bezat die zeer goed inzetbaar zijn in het onderwijs. Ik ben dan ook gericht op zoek gegaan naar een plek, die voor mij wel terug goed voelde. Ik geef nu al enige tijd les aan laaggeletterde volwassenen. Een job waarvoor je veel geduld moet hebben, maar laat dat nu net een van mijn kwaliteiten zijn ;-)

Naast het lesgeven, miste ik de individuele gesprekken waarbij ik anderen kon coachen. Vandaar mijn keuze om mijn deeltijdse job als leerkracht te combineren met loopbaancoach. Voor mij vullen ze elkaar perfect aan en zo klopt het plaatje helemaal. Ik hoop dat ik anderen kan inspireren en ondersteunen om ook hun eigen weg te bewandelen. Om op moeilijke momenten de tijd te nemen om terug te komen bij jezelf en je eigen positieve krachten te (her)ontdekken. Om van hieruit bewuste keuzes te maken en terug meer energie te voelen. Om te kunnen doen wat je goed kan en graag doet. Ik wil dit pad samen met jou bewandelen, op jouw tempo.

Meer over Melike op LINKEDIN

Domeinen waarin Melike sterk gespecialiseerd is:

  • Leerkrachten
  • Talenten

Thema's die Melike na aan het hart liggen:

  • Persoonlijke groei
  • Talentontwikkeling
  • Onderwijs
  • Life coaching
  • Zelfzorg
  • Alleenstaande ouders

Op de volgende adressen geeft Melike loopbaancoaching:

  • Park Passionisten 24, 3300 Tienen
  • Officenter Leuven, Grauwmeer 1, 3001 Leuven

Vraag hier je gratis infogesprek aan. Zo kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Gratis infogesprek